Η εταιρεία μας

Η επιχείρηση Παππάς Πασχάλης ιδρύθηκε το 1983 από τον Παππά Πασχάλη στην Ηράκλεια Σερρών. Κύριες δραστηριότητες της επιχείρησης είναι η αντιπροσωπεία, εμπορία και εισαγωγή αγροτικών μηχανημάτων, εργαλείων και ανταλλακτικών.

Το 1983 αποτέλεσε συνεργάτη της ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε. , εταιρεία που εξειδικεύονταν στην πώληση γεωργικών ανελκυστήρων CASE και IMT. Έκτοτε η επιχείρηση συνεργάζεται αποκλειστικά με την Ιταλική εταιρεία γεωργικών ανελκυστήρων Landini. Από το 1994 έως το 2000 κεντρικός εισαγωγέας Landini Ελλάδας ήταν η εταιρεία ΒΙΑΜΑΞ Α.Ε., από το 2001 έως το 2012 η εταιρεία Σφακιανάκης Α.Ε., ενώ από το 2012 έως και σήμερα η εταιρεία Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Η επιχείρηση συνεργάζεται με Ελληνικές εταιρείες γεωργικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών όπως η ΕΒΑΚ , ο Πυθαγόρας, ο Κωνσταντινίδης και πολλοί άλλοι.

Το 2008 η επιχείρηση προχώρησε σε επέκταση των χώρων, καθώς και των προϊόντων της. Μεταφέρθηκε στη βιομηχανική ζώνη της Ηράκλειας, στο 1ο χλμ. Ηράκλειας-Βαλτερού. Οι χώροι της επιχείρησης βρίσκονται στην ιδιόκτητη έκταση 7 στρεμμάτων, στην οποία υπάρχουν δυο βιομηχανικώς κατασκευασμένα κτίρια. Στον προαύλιο χώρο της επιχείρησης λειτουργεί υπαίθρια έκθεση γεωργικών μηχανημάτων.

Το 2009 η επιχείρηση σύναψε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία παραγωγής γεωργικών μηχανημάτων ACMA , αποτελώντας έως σήμερα αποκλειστικό συνεργάτη και εισαγωγέα σε όλη την Ελλάδα.

Την ίδια εποχή σύναψε συνεργασία με την Ιταλική εταιρεία παραγωγής ενσιροδιανομέων TECMAL.

Παράλληλα αποτελεί εισαγωγέα γεωργικών μηχανημάτων διάφορων εταιρειών με έδρα την Τουρκία όπως η HMS, Agrolead και KAYHAN ERTUGRUL.

Slider